Seizoen 2020-2021

De leeftijdscategorieën waarvoor we ons volgend seizoen hebben ingeschreven zijn U6, U7, U8, U9, U11, U12, U13, U15 en U17 . Onze U21 sluiten in onderling overleg aan bij de Zaterdagreserven.
Verder schrijven we, naast onze A-ploeg in 3e Provinciale (P3), ook in met een nieuwe B-ploeg in 4 e Provinciale (P4). Beide ploegen spelen hun thuiswedstrijden op zondagnamiddag.

Het lidgeld voor het seizoen 2020 – 2021 bedraagt 280 € voor de eerste speler van een (samengesteld) gezin. Hierbij zijn ook de voorverkoopkaarten (vvk) van onze drie eetfestijnen twv 30 € eetwaarde inbegrepen (3 x 10 €). De voorverkoopkaarten kunnen niet worden teruggenomen en zullen pas worden uitgedeeld na betaling van het lidgeld. Onze eetfestijnen zijn onze grote BBQ, het Mosselfestijn en het Spaghetti- en Croquefestijn.

Vanaf twee of meerdere spelers van een (samengesteld) gezin bedraagt het lidgeld 225 €. Voorverkoopkaarten worden hier niet voorzien.

Graag zouden we de betaling van de lidgelden willen afsluiten tegen 15 Juli 2020.

Mogen wij u vragen het bedrag uitsluitend over te schrijven op het rekeningnummer van SPE BE29 0015 2819 2964 (met vermelding van de naam van de speler, geboortedatum en leeftijdscategorie waar uw zoon/dochter zal spelen).

Kledingpakket 2020-2021 : – Trainingsvest Sprox – Trainingsbroek Sprox – T-Shirt geel PAT 101 – 1 paar voetbalkousen – Wedstrijdbroekje club geel/zwart (basic sublimate) – Wedstrijdtruitje club geel/zwart (basic sublimate) N.B. Een trainingsbal wordt voor iedere speler door de club ter beschikking gesteld. Mogen we u vragen om het wedstrijdtruitje van het voorbije seizoen in te leveren bij het afhalen van het kledingpakket van uw zoon of dochter. Het wedstrijdbroekje van vorig seizoen mogen jullie behouden. Alle kledij of materiaal van het merk Patrick zoals o.a. regenjasjes, thermische truitjes, coachvest, soft shell jacket, voetbaltas of rugzak,… kunnen worden aangekocht bij SPE. U geniet hier van een clubkorting van 25% op de catalogusprijs. Wat het passen van de nieuwe uitrustingen betreft zal dit, gezien de Corona maatregelen, niet kunnen doorgaan in onze feestzaal. Daarom willen we u voorstellen om de kledij van vorig seizoen thuis te passen en te kijken of een grotere maat is aangewezen of dezelfde maat kan behouden worden.

De beschikbare maten worden ook aangegeven in een tabel waarbij wordt weergegeven met hoeveel ‘cm’ deze overeenkomen. Link ‘Kledingpakket Jeugd’: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=50JGzG4XsEC9RIunippoDY0DJOBJ7BNgQmHg6eODHRUMTRWSzk0UVNSNEhVSzg3RDU1NzVaUzVDNSQlQCN0PWcu Extra link ‘Kledij Doelmannen’: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=50JGzG4XsEC9RIunippoDY0DJOBJ7BNgQmHg6eODHRUN0xaMTVMMkxNWVhFRFlGMkFOTE5FTVFHRSQlQCN0PWcu Gelieve enkel de link te gebruiken dewelke voor uw zoon/dochter van toepassing is. Doelmannen mogen voor beide links de maten doorsturen. Het is de bedoeling dat iedereen de maten doorstuurt vóór zaterdag 6 juni 2020 teneinde de kledij tijdig te kunnen bestellen en bedrukken. Het is heel belangrijk dat de datum gerespecteerd kan worden daar dit seizoen de wedstrijdtruitjes en wedstrijdbroekjes onmiddellijk bij bestelling in de fabriek bedrukt worden. Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om mij te contacteren. Mocht de link niet functioneren, laat het me dan asap weten aub.! Alvast dank voor uw vertrouwen in onze club en hopelijk tot héél binnenkort! Het Jeugdbestuur van Sporting Eizeringen